Far West is een groothandel die zich richt op de import en export van exotische producten. Hierbij kunt u denken aan kruiden/specerijen, verse of diepvries groenten, meel producten, rijst soorten, frisdranken en etc. De producten zijn veelal afkomstig vanuit Zuid-Amerika vooral Suriname, Afrika en Caribisch gebied. Verder hebben wij ook veel producten afkomstig vanuit Azië.

Wij hebben een assortiment van meer dan 1000 producten welke op dit moment nog verder groeit. Onze klanten zijn onder meer toko’s, supermarkten en groothandels.

Ons doel is om zoveel mogelijk de producten die niet zo bekend zijn in het Westen te vergroten zodat iedereen kan genieten van het exotisch genot.  De producten die wij hebben zijn veelal ingrediënten voor Surinaamse, Afrikaanse en Aziatische gerechten. Je ziet steeds vaker dat men meer geïnteresseerd raakt in de producten van het buitenland. Wij helpen deze mensen om aan die producten te komen.

Daarnaast bieden wij ook de standaard frisdranken en alcoholische dranken aan die in Nederland bekend zijn zoals coca cola, fanta en heineken bier. En naast dat ook exotische frisdranken. U kunt bijvoorbeeld denken aan Fernandes, chubby , busta en parbo bier.

Verder bestaan wij al meer dan 30 jaar en zijn daarom 1 van de eerste die begonnen zijn met het distribueren van exotische producten in Nederland. We zijn daarom dus goed geïnformeerd met alle producten die iemand nodig heeft en hebben ook een groot netwerk gebouwd. Verder helpen wij u ook als u zoekt naar bepaalde producten.

Wij zijn gevestigd bij het ForePark in Den Haag wat dicht bij het Kyocera stadion ligt. Ons bedrijf is ook gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Verder is er bij ons genoeg en gratis parkeer te vinden. 

palm_logo.jpg